Hos oss kan ni hyra rum Alla rum på Vare 4 är nyrenoverade, ljusa och fräscha. I huset finns ett stort gemensamt kök med full köksutrustning, matplatser och TV samt flera delade badrum. På husets övervåning finns ett stort allrum med TV. Vissa av våra rum har även tillgång till en egen uteplats med privat utgång.

I den stora grönskande trädgården finns flera uteplatser där du kan du koppla av och njuta av din frukost på morgonen. Här finns också lekstuga och gunga för barnen. Vi har gratis wifi och fri parkering på gården. Det finns också möjlighet att hyra ställplats.

Är ni ett större sällskap på upp till 24 personer kan ni välja att hyra hela huset med tillgång till totalt 10 rum, perfekt för familjesammankomsten, bröllop, företaget eller som företagsboende för er som tillfälligt arbetar i Varberg.

För priser och tillgänglighet vänligen kontakta oss här.

Lakan och handdukar medtages eller hyres på plats hos oss.

Under rådande omständigheter med Covid-19 har vi extra noggranna städrutiner. Husets samtliga ytor, rum, toaletter, kök och allmänna utrymmen rengörs noggrant mellan varje sällskap. Vid uthyrning av hela huset låter vi även huset stå tomt ett dygn mellan varje besök.


Vill du veta mer eller boka rum?