En lantlig idyll med nära till allt Varberg har att erbjuda

Vårt hus Vare 4 hittar du 6 kilometer söder om Varberg. Här bor du i lugna omgivningar med nära till bad, sevärdheter och restauranger. Läjets småbåtshamn, strand och restauranger ligger bara 7 minuters promenad bort och till Varbergs centrum tar du dig smidigt med bil eller buss på 5 minuter, busshållplatsen ligger 40 meter från huset.

Vare 4 är en perfekt utgångspunkt för er semester i Varberg och Halland. I närheten hittar ni flera gårdsbutiker och trevliga utflyktsmål. Bland annat Johnssons gård med butik och restaurang, Vareborgs bärodling med fik och självplock av jordgubbar och flera fina vandrings- och cykelvägar precis runt hörnet, vill ni ta en shoppingtur till Ullared och Ge-Kås är det bara 30 minuter bort med bil. Läget är också perfekt för dig som cyklar Kattegattsleden.

Vi som driver Vare 4 heter Jane och Hasse. Länge har vi drömt om att starta logi eller vandrarhem och få dela med oss av vårt vackra Varberg och Läjet till besökare. Drömmen blev sann år 2019 när vi äntligen hittade rätt ställe – den gamla skolbyggnaden på Vare 4 i Träslövsläge.
De lantliga omgivningarna, närheten till havet och historiken i det vackra skolhuset fick oss på fall. Sedan dess har vi renoverat och anpassat rummen för att kunna ta emot dig som gäst, men huset har kvar sitt hjärta och charm från 1881 och de gamla massiva trägolven som skolbarnen en gång sprungit på är väl bevarade än idag.

Varmt välkommen till oss – Här kan du känna dig som hemma!
Jane och Hasse


Vill du veta mer eller boka rum?

Gästomdömen

”Fantastiska värdar med utmärkt service. Mycket fint boende och ytterst prisvärt. Kom hit!”

”Trevlig personal Nyöppnat mindre pensionat med bra läge. Fin trädgård med flera uteplatser. Rymligt och fullt utrustat kök. Rekommenderas.”

”Mysigt boende nära Varberg, perfekt för barnfamilj med stor trädgård och rymligt rum.”